|
FAQ
• Szukaj • Zaloguj się
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Problem z nietrzymaniem kału
Autor |
Wiadomość |
BaltazarGąbka
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:11 Posty: 120 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Mam bardzo wstydliwy problem. Tak wstydliwy, że aż nie wiem, jak o tym mówić, bo mi wstyd. Chodzi o to, że nie jestem w stanie utrzymać stolca. Po prostu popuszczam i nawet tego nie czuję, dopiero potem czuję jak siadam albo widzę, jak zdejmuję bieliznę. Czy ktoś z Was miał może taki sam problem i wie, jak go można rozwiązać? Bo ja już sobie z tym zupełnie nie radzę.
|
22 kwie 2016, 5:27 |
|
 |
Ogr19
|
Miałem tak samo. Po pierwsze musisz przełamać swój wstyd i lęk i po prostu iść do lekarza. On wykryje i wyleczy nietrzymanie kału i Ci pomoże. Wierz mi, nie ma się czego bać. Lekarz to też człowiek, który takich przypadków miał już wiele i doskonale wie, jak pacjenci się w takiej sytuacji czują.
|
22 kwie 2016, 7:08 |
|
 |
BaltazarGąbka
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:11 Posty: 120 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Niedawno miałem leczoną torbiel włosowatą, więc przechodziłem wszystko sam, a teraz jeszcze to. Mam naprawdę nadzieję, że mi pomogą i będę mógł żyć tak, jak dawniej żyłem. Wstydzę się iść do tego lekarza, nic nie poradzę. :(
|
22 kwie 2016, 8:44 |
|
 |
Ogr19
|
Wiesz, ja jeszcze miałem kłykciny kończyste leczenie na szczęście szybko podjąłem, chociaż też się wahałem czy iść do lekarza, bo się wstydziłem. Ale im dłużej się zwleka, tym potem jeszcze trudniej się przełamać. Dlatego zrób to jak najszybicje.
|
22 kwie 2016, 9:51 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
|