|
FAQ
• Szukaj • Zaloguj się
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Jakie są skuteczne i sprawdzone sposoby reklamy firmy w internecie?
Autor |
Wiadomość |
CelinaW
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:30 Posty: 119 Lokalizacja: Miłakowo
|
Witam, mam takie pytanie, chciała bym zainwestować w reklamę swojej firmy w internecie ale potrzebuję waszej rady. W co najlepiej zainwestować? Chodzi mi czy lepiej wykupić jakiś baner reklamowy czy przeznaczyć te pieniądze na pozycjonowanie strony?
|
10 lis 2017, 3:18 |
|
 |
Hospodar
|
Wydaje mi się że baner to tylko chwilowa reklama, bo przecież ktoś będzie ci za niego miesięcznie liczył a pozycjonowanie może będzie bardziej kosztowne ale da konkretny i w miarę stały efekt. Na twoim miejscu szukał bym agencji która zajmuje się właśnie pozycjonowaniem.
|
10 lis 2017, 4:40 |
|
 |
player25
|
W tych czasach na pewno warto inwestować w reklamę na portalach społecznościowych. Takie strony jak facebook czy podobne mają miliony wejść dziennie i nawet jeżeli ktoś nie korzysta z internetu to prawdopodobnie korzysta właśnie z takiego portalu ;)
|
10 lis 2017, 5:25 |
|
 |
Marataonka
|
Jak interesuje cię reklama firmy to polecam agencję z Poznania która zajmuje się takimi rzeczami. Na stronie https://www.grupa-tense.pl/blog/10-skutecznych-sposobow-na-reklame-firmy/ znajdziesz fajny wpis dotyczący właśnie reklamy z rozpisanymi możliwościami oraz ewentualnymi kosztami.
|
10 lis 2017, 8:03 |
|
 |
anonimowy
|
Akurat jeżeli chodzi o reklamę w internecie to grupa-tense.pl to bardzo dobry pomysł, agencja zajmuje się pozycjonowaniem i optymalizacją to na pewno dobierze jakieś odpowiednie rozwiązanie żeby pomóc w nakręceniu sprzedaży czy odwiedzin ;)
|
10 lis 2017, 9:43 |
|
 |
Zundrusia
|
Ja uważam że właśnie inwestycja w portale społecznościowe da w tych czasach najwięcej zysku. Praktycznie każdy ma na telefonie aplikacje facebook i co chwilę coś sprawdza. Wydaje mi się też że niedługo zastąpi on także portale aukcyjne i inne strony.
|
10 lis 2017, 10:04 |
|
 |
christOFF
|
Nie zgodzę się z tymi że zastąpi takie portale ale jak najbardziej, inwestowanie w reklamę w social media to najlepsza możliwa opcja dziś. Wtedy masz pewność że dotrzesz do największej ilości osób. Chociaż po ostatnich akcjach z ucinaniem zasięgu to różnie to bywa.
|
10 lis 2017, 12:03 |
|
 |
Zundrusia
|
Z tym ucinaniem to chyba jest tak w przypadku darmowych rzeczy, jeżeli się płaci to fb nie ogranicza tych zasięgów a wręcz je bardziej promuje. Nie ma reklamy za darmo ale portale tego typu dają i tak bardzo wielkie możliwości.
|
10 lis 2017, 13:52 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
|